跳到导航 跳到主要内容
Back to homepage

Commercieel binnendienst / Administratief medewerker ( m/v voltijds)

职位描述

Job inhoud

Je maakt deel uit van het administratief team dat instaat voor de volledige coördinatie & verwerking van de verkoop van antiek, kunst en Home Collection, alsook de complexe aan- en verkoopprocedures van een interieurproject.

Aanvragen van prijzen en offertes, plaatsen van bestellingen, opvolgen van de bestellingen en productie in interne en externe ateliers. Je bewaakt hierin de gemaakte afspraken met leveranciers en de vooropgestelde deadlines.

Offertes opmaken naar klanten, het plannen van transporten, voorbereiden van de opleveringen, de volledige facturatie en debiteurenbeheer. Je bewaakt hierbij het volledige verkoopproces samen met de verkopers in kwestie en zorgt voor een correcte financiële afhandeling van een dossier.

In het volledige proces werk je nauw samen met de verkopers van alle afdelingen, de lead designers, binnenhuisarchitecten en restauratieateliers.

Profiel

Je bent gestructureerd, nauwgezet, stressbestendig en gedreven om elke project binnen de vooropgestelde termijn op te leveren.

Door een proactieve houding, je diplomatie en je enthousiasme zorg je mee voor een goede sfeer binnen het team.

Je bent klantgericht en vertegenwoordigt mee de waarden en de uitstraling van het bedrijf

Vereisten

Bachelor Diploma of gelijkgesteld door ervaring

Perfect tweetalig (FR/NL) met zeer grondige kennis van Engels (Andere talen zijn een pluspunt)

Zeer goede kennis van alle standaard Microsoft office toepassingen

Pojectmatige aanpak

Goed voorkomen, discreet

Aanbod

Je werkt in een boeiende creatieve omgeving. Het is een veelzijdige job in een zeer dynamisch familiebedrijf dat internationaal georiënteerd is.

Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Nasica Benali ( nasica.benali@axel-vervoordt.com)

Meer info via www.axel-vervoordt.com, www.axelvervoordtgallery.com www.kanaal.be

职位信息

介绍:{职位}

种类:{工种}

地点

Axel Vervoordt Groep is een gerenommeerde kunst- en antiekhandel, eveneens actief in interieurinrichting, met nationale en internationale klanten. Het is opgebouwd en georganiseerd rond 3 belangrijke divisies:

Fine Art en Archeologie, Axel Vervoordt Gallery, Axel Vervoordt Interior & Design

De hoofdzetel is gevestigd in Kanaal (Wijnegem), een woon- en bedrijvensite, waar ook de Axel & May Vervoordt Foundation, de Inspiratum activiteiten en project ontwikkeling gehuisvest zijn .

Daarnaast is er een vestiging voor interieurinrichting in New York, en een tweede galerij in Hong Kong.

Momenteel zijn er een 85-tal mensen tewerkgesteld, verspreid over de verschillende teams en afdelingen Kunsthistorici, restaurateurs, binnenhuisarchitecten, tekenaars, verkopers, logistiek medewerkers etc. Voor onze vestiging te Wijnegem (locatie Kanaal site) zijn wij op zoek naar een:

Commercieel binnendienst / Administratief medewerker ( m/v voltijds)